Skigebied Katschberg - Aineck (St. Margarethen im Lungau)

Info over het skigebied van St. Margarethen im Lungau. Compleet met plattegrond van het skigebied van St. Margarethen im Lungau en tips over de leukste pistes van skigebied St. Margarethen im Lungau.
Info over het skigebied vanSt. Margarethen im Lungau. Compleet met plattegrond van het skigebied van St. Margarethen im Lungau en tips over de leukste pistes van skigebied St. Margarethen im Lungau

Skigebied St. Margarethen im Lungau

Plattegrond skigebied St. Margarethen im Lungau

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van St. Margarethen im Lungau. Klik op de plattegrond van skigebied St. Margarethen im Lungau om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar St. Margarethen im Lungau. Je kunt alvast bekijken welke pistes in St. Margarethen im Lungau je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied St. Margarethen im Lungau
Plattegrond van het skigebied van St. Margarethen im Lungau


Accomodatie in St. Margarethen im Lungau zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in St. Margarethen im Lungau te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie St. Margarethen im Lungau zoeken

Informatie over het skigebied Katschberg

Skigebied Katschberg

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Katschberg. En bereidt je voor op de je gezellige, ontspannen skivakantie in Lungau.
Op zoek naar een appartement in Mauterndorf? Bekijk ons overzicht van appartementen in L.

Zoek een appartement in Mauterndorf

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Mauterndorf? Of zoek je juist een appartement in st. Michael im Lungau? Bekijk ons overzichten van appartementen.

Oostenrijk Toerisme

Kun je nou niets leuks vinden in St. Margarethen im Lungau, dan zijn er natuurlijk nog meer leuke en mooie bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder staan een paar speciale tips die we graag onder uw aandacht willen brengen.

Brand skigebied Beste hotels in Tschagguns Pisteplan Solden
Afbeelding: Hotels Mariapfarr.

Hotels Mariapfarr

Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

Lungau Toerisme

Rotkreuzgasse 100
Sankt Michael im Lungau, Oostenrijk
Tel: +43 6477 8988
info@skilungau.nl