Skigebied Mauterndorf - skilungau.nl

Info over het skigebied van Mauterndorf. Compleet met plattegrond van het skigebied van Mauterndorf en tips over de leukste pistes van skigebied Mauterndorf.
Info over het skigebied vanMauterndorf. Compleet met plattegrond van het skigebied van Mauterndorf en tips over de leukste pistes van skigebied Mauterndorf

Skigebied Mauterndorf

Plattegrond skigebied Mauterndorf

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Mauterndorf. Klik op de plattegrond van skigebied Mauterndorf om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar Mauterndorf. Je kunt alvast bekijken welke pistes in Mauterndorf je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied Mauterndorf
Plattegrond van het skigebied van Mauterndorf


Accomodatie in Mauterndorf zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Mauterndorf te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Mauterndorf zoeken

Informatie over het skigebied Katschberg

Skigebied Katschberg

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Katschberg. En bereidt je voor op de je gezellige, ontspannen skivakantie in Lungau.
Op zoek naar een appartement in Mauterndorf? Bekijk ons overzicht van appartementen in L.

Zoek een appartement in Mauterndorf

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Mauterndorf? Of zoek je juist een appartement in st. Michael im Lungau? Bekijk ons overzichten van appartementen.

Ook interessant

Behalve Mauterndorf zijn er natuurlijk nog veel meer interessante bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder staan drie speciale tips die we graag onder uw aandacht willen brengen.

Appartement Bichlbach Dorfgastein hotel Itter skigebied
Afbeelding: Hotels Mariapfarr.

Hotels Mariapfarr

Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

Lungau Toerisme

Rotkreuzgasse 100
Sankt Michael im Lungau, Oostenrijk
Tel: +43 6477 8988
info@skilungau.nl