Pension Mauterndorf - skilungau.nl

Pension Mauterndorf

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Tijdens je vakantie in Mauterndorf wil je natuurlijk het liefste in een pension in Mauterndorf wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal pensions in Mauterndorf.
Er zijn een aantal reisorganisaties die pensions in Mauterndorf verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je pension huren.

Pension Mauterndorf boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die pensions in Mauterndorf aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die pensions in Mauterndorf aanbieden.Beschikbaar pensions in Mauterndorf vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Mauterndorf.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een pension in Mauterndorf boeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Mauterndorf invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare pensions in deze periode in Mauterndorf.


Pension Mauterndorf, zelf boeken?

Als je echter de duitse taal een klein beetje machtig bent is het ook prima mogelijk om zelf een pension in Mauterndorf te boeken.
Hieronder staan een aantal aanbieders van pensions in Mauterndorf. Achter de naam van het pension staat het telefoonnummer van de aanbieder van het pension in Mauterndorf.

 • Pension Mauterndorf
 • Pensions Mauterndorf
 • Pension Mauterndorf
 • Ferienwohnung Mauterndorf


 • Accomodatie in Mauterndorf zoeken  Hieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Mauterndorf te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

  Accomodatie Mauterndorf zoeken

  Informatie over het skigebied Katschberg

  Skigebied Katschberg

  Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Katschberg. En bereidt je voor op de je gezellige, ontspannen skivakantie in Lungau.
  Op zoek naar een appartement in Mauterndorf? Bekijk ons overzicht van appartementen in L.

  Zoek een appartement in Mauterndorf

  Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Mauterndorf? Of zoek je juist een appartement in st. Michael im Lungau? Bekijk ons overzichten van appartementen.

  Ontdek Oostenrijk

  Oostenrijk is hard op weg om bij de top vijf vakantiebestemmingen ter wereld te gaan horen. En dat is niet voor niets want het land heeft zowel in de zomer als in de winter veel te bieden. Wil je meer weten over andere interessante delen van dit geweldig land. Klik dan op een van onderstaande knoppen.

  Skigebied Kirchberg vakantiehuizen Kappl Kleinarl skigebied
  Afbeelding: Hotels Mariapfarr.

  Hotels Mariapfarr

  Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

  Lungau Toerisme

  Rotkreuzgasse 100
  Sankt Michael im Lungau, Oostenrijk
  Tel: +43 6477 8988
  info@skilungau.nl