Hotel Mauterndorf - skilungau.nl

Hotel Mauterndorf

De snelste manier om een hotel te vinden is via Tiscover, dit is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met lokale aanbieders van hotels in Mauterndorf. Via Tiscover kan je op eenvoudige wijze een hotel in Mauterndorf boeken. Als je hieronder de data van je vakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels in deze periode. Op deze manier boek je direct bij de aanbieder van het hotel. Vaak zijn dit particulieren. Betalen doe je in veel gevallen pas na afloop van je week vakantie in Mauterndorf.
Dus vul hieronder de data van je vakantie in en bekijk de vrije Hotels in Mauterndorf!

Accomodatie Mauterndorf zoeken


Zelf een hotel in Mauterndorf boeken?

Het is ook vrij eenvoudig om een hotel in Mauterndorf te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare Hotels in Mauterndorf. Bij het zoeken van een hotel in Mauterndorf kun je het beste op de volgende punten letten: Ligt het hotel in de buurt van het centrum van Mauterndorf?
 • Is er een halte van de skibus in de nabije omgeving van het hotel?
 • Zit er ontbijt of zelfs volpension bij de kamer?
 • Zijn er bij het hotel (gratis) parkeerplaatsen aanwezig
 • Het aantal hotels in Mauterndorf is beperkt. Als je dus op zoek bent naar een hotel in Mauterndorf is het aan te raden om op tijd te boeken. De meeste hotels liggen niet direct aan de piste van Mauterndorf, maar met de gratis skibus of lopend ben je zo bij de pistes
  Accomodatie in Mauterndorf zoeken  Hieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Mauterndorf te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

  Accomodatie Mauterndorf zoeken

  Informatie over het skigebied Katschberg

  Skigebied Katschberg

  Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Katschberg. En bereidt je voor op de je gezellige, ontspannen skivakantie in Lungau.
  Op zoek naar een appartement in Mauterndorf? Bekijk ons overzicht van appartementen in L.

  Zoek een appartement in Mauterndorf

  Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Mauterndorf? Of zoek je juist een appartement in st. Michael im Lungau? Bekijk ons overzichten van appartementen.

  Mooi Oostenrijk

  Oostenrijk vakantie land nummer 1. Naast Mauterndorf zijn er natuurlijk nog veel meer mooie bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder een paar geheime tips die we graag met jullie delen.

  Skigebied in Zell am See Hotels in Fiss Langenfeld appartementen
  Afbeelding: Hotels Mariapfarr.

  Hotels Mariapfarr

  Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

  Lungau Toerisme

  Rotkreuzgasse 100
  Sankt Michael im Lungau, Oostenrijk
  Tel: +43 6477 8988
  info@skilungau.nl